Coloane de camioane la punctele de trecere a frontierei spre Ungaria. Se aşteaptă ore bune

foto/ arhiva

Mii de vehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone aşteaptă să intre în Ungaria prin principalele vămi din vest, precum Nădlac II, Borş şi Petea. Coloanele intinse pe câţiva kilometric s-au format după ce Ungaria a interzis traficul de mare tonaj pe parcursul zilei de marţi.

Miercuri dimineaţă, la Nădlac II, pe autostradă, se formase o coloană de zece kilometri. Conform Poliţiei de Frontieră, aici se aşteaptă cel puţin cinci ore pentru control, deşi se lucrează pe patru artere de ieşire pentru automarfare. La Petea (Satu Mare), se aşteaptă cel puţin trei ore, dar aici se lucrează pe o singură arteră pentru camioane, iar la Borş (Bihor) se aşteaptă aproape o oră şi se lucrează pe trei artere.

Pe parcursul zilei de miercuri, 2 mai, coloanele s-ar mai putea mări, iar traficul ar urma să revină la normal abia joi.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri