Pentru weekend. In Cetatea Oradea se deschide targul de cadouri pentru Craciun : „Vin la handmade”  

Pentru al treilea an consecutiv, o organizatie educationala  non-profit din Oradea ii invita pe oradeni sa il ajute pe Mos Craciun, inspirandu-l sa aleaga cadouri, realizate manual. Sambata si duminica, intre orele 11 si 21, in spatiul fostei librarii R&R, din incinta Cetatii, se va desfasura targul de produse artizanale „Vin la handmade”,  organizat de Asociatia Culture Your Life.   Ornamente de Craciun, sapunuri si cosmetice naturale, bijuterii, tablouri si alte produse  unicat, realizate de artizani pasionati,  sunt doar cateva dintre posibilele variante de  daruri ce vor putea fi alese pentru a fi puse sub bradul de Craciun.

De asemenea, ca parte a  evenimentului va avea loc și o degustare de vinuri – „Relația materială a omului cu divinitatea în prag de sărbători”. Poveștile vinului și ale artizanatului se vor împleti astfel armonios printre zidurile cetății. Dincolo de promovarea produselor handmade, artizanale, evenimentul are și o latură caritabilă, fondurile strânse în cadrul acestuia urmând a fi donate unei familii aflate în dificultate.

Asociația Culture Your Life își propune să organizeze periodic acest tip de eveniment, cu dubla motivație de a promova conceptul de handmade și produse unicat, precum și de a-i ajuta pe cei aflați în situații mai delicate.  Astfel, toți cei care doresc să cumpere produse unicat, lucrate manual cu răbdare și pasiune, să îi ajute pe cei aflați în dificultate sau să deguste din nectarul zeilor, sunt așteptați alături de noi în Cetatea Oradea în acest sfârșit de săptămână.

„Oare cum ar fi ca la un pahar de vin să spunem povești despre handmade, pasiune, dăruire, răbdare și vise împlinite? Te așteptăm alături de noi să ne bucurăm împreună de frumos, de iarnă, de zâmbete și de povești 😊”, au scris organizatorii, pe Facebook.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri