Comenzi deschise pentru Renault Symbioz în România

• Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică la intrarea în segmentul C, fiind o voiture à vivre compactă, adaptată nevoilor persoanelor fizice, cât și celor juridice
• Symbioz este disponibil în patru niveluri de echipare: Evolution*, Techno, Esprit Alpine și versiunea Iconic
• Symbioz va avea un sistem de propulsie renumit pentru versatilitatea sa: E-Tech full hybrid 145, dezvoltat pentru performanță și eficiență, disponibil de la 29.450 € cu TVA pentru versiunea Techno
• Comenzile încep pe 18 iunie, cu primele livrări către clienți la începutul lunii septembrie

Symbioz, exponenta compactă a conceptului voiture à vivre , din segmentul C. Prezentat pe 2 mai â, Symbioz întruchipează tot ce e mai bun din cele mai recente vehicule Renault ale segmentului C în ceea ce privește designul modular, conectivitatea și eficiența. Are toate calitățile necesare pentru a atrage atât familiile, cât și business-urile care caută un nivel de electrificare, păstrând în același timp TCO (Total Cost of Ownership) în frâu.

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz extinde gama Renault pe intrarea în segmentul C. Cu o lungime de doar 4,41 m, acest nou model completează familia E-Tech full-hybrid formată din
Arkana (4,57 m) și Austral (4,51 m), dar și pe cea E-Techelectric, reprezentată de Megane și Scénic.

Symbioz este livrat cu cea mai bună tehnologie Renault, dispunând de sistemul multimedia OpenR Link cu toate serviciile Google încorporate și de plafonul din sticlă opacizantă Solarbay. Echiparea Iconic primește 29 de sisteme de asistență la conducere de nouă generație, pentru siguranță și confort, fiind la același nivel cu cele mai bune modele din segment.

Symbioz oferă, de asemenea, un portbagaj de până la 624 de litri, cel mai bun nivel al categoriei. Bancheta din spate glisează 16 cm, creând o podea plată atunci când este complet rabatată, demonstrând că Symbioz se adaptează cerințelor și obiceiurilor clienților săi.

Symbioz este, de asemenea, un vehicul relativ ușor, cântărind sub 1.500 kg. Acesta este livrat cu sistemul de propulsie E-Tech hybrid 145, ce consumă doar 4,7 l/100 km și 105 g CO2 / km.

Renault Symbioz este deja disponibil pentru comandă în România în motorizarea E-Tech full hybrid 145.

Prețul de intrare este de 29.450 € cu TVA pentru echiparea Techno. Prețurile încep de la 31.450 € cu TVA pentru echiparea Esprit Alpine și 32.950 € cu TVA pentru cea Iconic. Spre finalul anului, o echipare Evolution E-Tech full hybrid 145 se va alătura gamei. *Echiparea Evolution va fi disponibilă pentru comandă la o dată ulterioară.

DESPRE RENAULT
Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri