Comisia Europeană alocă alte 200 de milioane de euro pentru a stimula educaţia şi formarea digitală prin programul Erasmus+ 2020

Comisia a adoptat vineri o revizuire a programului anual de lucru al Erasmus+ 2020, în urma căreia au fost alocate alte 200 de milioane euro pentru a stimula educaţia şi formarea digitală şi pentru a promova dezvoltarea competenţelor şi incluziunea prin creativitate şi arte, informează luni instituţia, într-un comunicat de presă.

 Pandemia de COVID-19 a avut un impact perturbator asupra educaţiei şi formării, noile modalităţi de predare şi învăţare necesitând soluţii inovatoare, creative şi favorabile incluziunii, mai spune CE.

Programul Erasmus+ va sprijini proiecte menite să consolideze metodele digitale de predare, învăţare şi evaluare în şcoli, în învăţământul superior şi în instituţiile de formare profesională. Acesta va oferi, de asemenea, oportunităţi pentru şcoli, organizaţii de tineret şi instituţii de învăţământ destinate adulţilor pentru a sprijini dezvoltarea competenţelor, pentru a stimula creativitatea şi pentru a consolida incluziunea socială prin intermediul artelor, împreună cu sectoarele culturale şi creative. 

Cererile de propuneri pentru proiecte în aceste domenii vor fi publicate în săptămânile următoare. Organizaţiile interesate ar trebui să ia legătura cu agenţia naţională Erasmus+ din ţara lor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri