Companii internaționale, în premieră la Târgul de Cariere Oradea

În data de 9 noiembrie, la Era Shopping Park, are loc ediția de toamnă Târgul de Cariere, eveniment la care participă peste 30 de companii din domenii diverse, unele dintre ele, cu renume internaționale, aflate în premieră la evenimentul din Oradea. Orarul de desfășurare este: 11:00 – 18:00, organizatorii estimând un număr crescut de participanți datorită desfășurării evenimentului într-o zi de weekend, spre deosebire de edițiile trecute ale acestuia.

Companiile venite să recruteze la Târgul de Cariere sunt din domenii diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, oferind împreună peste 400 locuri de muncă. Ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii.

Printre angajatorii la eveniment se numără și companii, precum: Celestica, Plexus, Eberspacher, Marvicon, Nidec, Leroy Merlin, Sykes, Hanna Instruments și chiar WizzAir, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa centrală și de est.

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Oradea.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 25.000 candidați cu potențial.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri