COMPARATIE : Preturile Aquapark Oradea asemanatoare cu Therme Bucuresti. Nivelul veniturilor, la jumatate

Desi parcul acvatic oradean nu si-a deschis inca portile pentru public,  administratorii strandului au anuntat preturile.

Am facut o comparatie intre tarifele practicate de cel mai mare complex de relaxare si wellness din Europa, Therme Bucuresti, si respectiv cele aprobate de Consiliul Local Oradea si am constatat ca ele nu difera prea mult, chiar daca nivelul dotarilor nu suporta comparatie,  asa cum spun cei care au intrat in parcul de distractii de la marginea Capitalei.

De exemplu, tariful de intrare in zona Galaxy a Thermelor bucurestene costa 54 de lei pentru o zi, chiar 50 de lei pentru studenti si seniori,  adica exact cat ar urma sa plateasca un adult si in Oradea. Oferta speciala Family costa la Bucuresti 126 de lei (2 adulti si un copil) iar la Oradea 125 lei ( 2 adulti si 2 copii). In Bucuresti, oferta adresata familiilor poate fi accesata si pentru trei ore si jumatate, caz in care se plateste doar 81 de lei. La Oradea, un adult insotit de 2 copii va plati 85 de lei.

Simpla comparatie demonstreaza ca preturile sunt foarte apropiate. In schimb, nivelul veniturilor difera radical in Oradea fata de salariile din capitala. In Bucuresti, salariul mediu depaseste 2.800 lei, in vreme ce in Bihor nu ajunge la 1.500 lei.

Distribuie informația
Alte știri