Complexul de bazine de înot didactice din Salonta și-a deschis porțile

Foto: facebook/Primaria Salonta

„După o lungă așteptare, bazinul de înot din Salonta s-a deschis în această dimineață (marti, 11 aprilie). Instituția poate fi accesată din strada spitalului, clădirea se află în spatele sălii de sport Sándor Péter. Biletele de intrare pot fi cumpărate și pe loc (20 lei/persoană), iar abonamentele se pot achiziționa la casieria din incinta primăriei, în zilele lucrătoare, între orele 8:00 și 16:00, se precizează pe pagina de socializare a Primăriei Salonta.

Publicul larg poate folosi piscinele în zilele lucrătoare de la 6 la 9 și de la 16 la 21, iar sâmbăta in intervalul orar 10 – 20. Piscina este închisă duminica.

Recepția lucrărilor la complexul de bazine de înot didactice din Municipiul Salonta a avut loc pe qw septembrie 2022.

Complexul din Salonta are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea proiectului a fost de 8 milioane de lei, TVA inclus, iar firma responsabilă de execuție, SC Davinci SRL.

Bazinele didactice de înot sunt destinate școlilor pentru inițierea elevilor, iar după orele de înot acestea pot fi deschise şi pentru agrement.

Distribuie informația
Alte știri