Concert de colinde și cântece patriotice cu Veta Biriș și invitații, la Parohia Greco-Catolică Haieu – Băile „1 Mai”. Intrarea este liberă

În preajma Zilei Naționale a României 2023, pregătindu-ne totodată pentru sărbătoarea Nașterii Domnului din acest an, ne dorim să redescoperim împreună sensul apartenenței noastre la neamul românesc și frumusețea colindelor tradiționale străbune.

În acest sens, cu binecuvântarea Preasfinției Sale Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea, parohia greco-catolică „Nașterea Maicii Domnului” din Haieu – Băile „1 Mai”, în colaborare cu Episcopia Română Unită Greco-Catolică de Oradea și Primăria Comunei Sânmartin, organizează duminică, 3 decembrie 2023, de la ora 17.00, lun Concert de colinde și cântece patriotice.

Ne vor cânta și încânta interpreți cunoscuți la nivel național, precum: Veta Biriș, alături de grupul instrumental „Dor” condus de Alin Joldiș, Mariana Anghel și fiica dânsei, Adriana Anghel, precum și artistul bihorean Remus Bondar. 

Evenimentul se desfășoară în Căminul Cultural din Băile „1 Mai”, din imediata apropiere a parohiei greco-catolice din stațiune, iar intrarea este liberă. La final, toți cei prezenți se vor putea întâlni personal cu interpreții și se vor bucura de o surpriză culinară.

Distribuie informația
Alte știri