Concert dedicat copiilor, de ziua lor, la Filarmonica din Oradea

Muzica este o simțire universală care sensibilizează ascultătorii de toate vârstele, indiferent de mediile din care provin, de preocupările lor sau de gândirea lor. Ea poate să aducă la unison bătăile inimilor dintr-o sală de spectacol sau din întreaga lume. Omul este atât de sensibil la magia pe care o oferă muzica, deoarece el o poate auzi chiar din primele zile ale vieții sale: Copilul aude muzică înainte să meargă sau să vorbească, înainte să deseneze sau să scrie. De aceea, un public format din copii este cel puțin la fel de important și de critic, precum un public format din ascultători avizați. Cu atât mai mult, ziua de 1 iunie le aparține lor, celor mai sinceri și mai dulci ascultători: Copiii!

Filarmonica de Stat Oradea invită deopotrivă copiii, cât și părinții sau bunicii, la concertul care nu putea fi intitulat altfel decât „Ziua Copilului”! De la sine înțeles, evenimentul va avea loc joi, 1 iunie, la sala de concerte „Enescu – Bartók”.

Datorită faptului că muzica este atât de îndrăgită de copii, concertul va fi unul dublu, atât de la ora 17, cât și de la 18.30. Programul este gândit pe baza desenelor animate și a filmelor pentru copii, câteva dintre titlurile regăsite în concertul Filarmonicii fiind: „Cars”, „Shreck”, „Pirates of the Caribbean” sau „The Flinstones”.

Membrii Orchestrei Filarmonicii de Stat Oradea se vor bucura să încânte copiii cu magia muzicii, chiar de ziua lor. Alături de ei, dirijorul Lorenzo Moroni și solista Timea Nagy vor face parte din povestea concertului de 1 iunie!

Fiind un moment-cheie al evenimentului, acesta se va desfășura în același mod și anul acesta. Prin urmare, copiii sunt invitați să se costumeze în personajele desenelor animate sau în orice altceva își doresc și le face plăcere! Ei vor fi răsplătiți cu diplome, ca niște adevărați artiști!

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri