Concert extraordinar – „De ziua ta”. Comunicat

Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” vă invită vineri, 8 martie 2019, de la orele 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii prin concertul extraordinar, în premieră, intitulat „De ziua ta”.

Spectacolul va fi prezentat de tânăra actriță Maria Teișanu. Invitați special în spectacol sunt Ovidiu Homorodean și soții Valeria și Traian Ilea, care vor concerta alături de artiştii bihoreni Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Stângaciu, Cornel Borza, Leontin Ciucur și corpul de dansatori al ansamblului. Acompaniază orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana”, condusă de maestrul Adrian Miescu.

Coregraf: Ion Bencheci
Regia tehnică: Bogdan Baciu
Scenografia: Amalia Buie
Sunet: Sorin Domide
Lumini: Sorin Precup
Regia artistică: Leontin Ciucur

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marţi până vineri în intervalul orar 10:00 – 18:00 și sâmbăta între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri