Concertele de la Cluj-Napoca şi Bucureşti ale tenorului Placido Domingo vor fi reprogramate

Concertele de la Cluj-Napoca şi Bucureşti ale tenorului Placido Domingo, programate să se desfăşoare pe 23 şi 26 februarie, vor fi reprogramate, informează pagina de facebook a Asociaţiei Culturale Mall4Art, unul dintre organizatorii evenimentului.

„Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-şi anuleze călătoria în România, din motive medicale; cele două concerte extraordinare pe care urma să le susţină pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj Napoca, de la ora 19,30, respectiv pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19,30, eveniment sold out, au fost amânate pentru o dată ulterioară. De sâmbătă seara, maestrul Domingo s-a simţit rău şi a făcut febră. Conform unui document medical oficial primit şi pus la dispoziţia organizatorilor, Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronşită acută, fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puţin 10 zile”, precizează sursa citată.

Potrivit organizatorilor, în cel mai scurt timp posibil vor fi anunţate noile date la care vor fi reprogramate cele două concerte – de la Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Pe 23 februarie, la BT Arena din Cluj, şi pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, Placido Domingo urma să cânte alături de celebra soprană Adela Zaharia şi Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernacer la pupitru, invitaţi speciali fiind fiul tenorului, Placido Domingo Jr., şi tenorul român Alin Stoica.

„Sunt teribil de trist că trebuie să amân în acest moment, mai ales pentru neplăcerile pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care şi-au plănuit deja să vină la concerte. Programările sunt doar amânate, iar deja căutăm noi date pentru a le îndeplini”, a transmis Placido Domingo într-un mesaj adresat fanilor.

În urma amânării celor două spectacole biletele achiziţionate nu îşi pierd valabilitatea pentru ediţia reprogramată, iar organizatorii asigură publicul că nu va exista nicio altă modificare în cadrul concertului în care toţi invitaţii anunţaţi iniţial vor participa.

Distribuie informația
Alte știri