Concertele Placido Domingo din Cluj – Napoca, respectiv Bucureşti, reprogramate

Concertul lui Placido Domingo, programat iniţial pentru luna februarie la Cluj-Napoca, a fost reprogramat pe 7 noiembrie. De asemenea, concertul programat în Capitală a fost reprogramat pentru luna noiembrie a acestui an. 

„Din păcate, din cauza unei bronşite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să îşi onoreze angajamentele pentru aceste date. Înţelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai înalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an şi lipsa de disponibilitate a celor două săli, după numeroase discuţii şi încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate: Bucureşti, Sala Palatului – pe 4 noiembrie şi Cluj, BT Arena pe 7 noiembrie”, informează organizatorii.

Biletele vor rămâne valabile. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, se poate solicita rambursarea sumelor achitate accesând iabilet.ro/retur, se arată în comunicat.

Distribuie informația
Alte știri