Concertul caritabil organizat pentru Alexandru Tamba a umplut sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor

Oradenii au umplut aseara Casa de Cultura a Sindicatelor pentru a asista la concertul caritabil organizat pentru Alexandru Tamba. Evenimentul, care a reunit nume importante ale muzicii populare si de petrecere din vestul tarii, a durat aproximativ 4 ore, iar publicul a rasplatit cu aplauze recitalurile artistilor acompaniati de orchestra Rapsodia Bihoreana, condusa de dirijor prof. Liviu Butiu.

Concertul a inceput cu o suita de orchestra, urmata de un moment de Bihor la care si-au dat concursul Antonia Costache, Nazarius Varga si celebrul Stangaciu. Dorina Negru a incantat publicul cu cateva melodii din zona judetului Hunedoara, pentru ca mai apoi sa intre in scena Adi Balint, care ne reprezinta cu succes judetul la manifestarile folclorice din strainatate. Simona Costin si Ionut Mates au fost si ei la inaltime, iar dupa momentul lor, Vasile Coca a dezghetat atmosfera cu cantece de petrecere si momente vesele.

Antonela Ferche Butiu a continuat maratonul folcloric, iar Varu Sandel a destins atmosfera cu glume si muzica de petrecere. La finalul momentului sau, indragitul actor si interpret a licitat o palarie de paie cu autograf, o camasa si o colectie de 10 cd-uri cu cele mai frumoasa cantece ale sale si ale colaboratorilor sai. Pe scena au urcat si alti invitati din Banat si Ardeal: Alexandra si Lucian Dragan, Ionela Morutan, respectiv Ioan Dordoi si Felix Galan. Spectacolul a fost rasplatit cu ropote de aplauze de catre cei prezenti, care au si donat diferite sume de bani pentru Alexandru, in urnele special amenajate in sala.

Evenimentul caritabil a fost organizat la initiativa familiei Cristina si Sorin Costache.

Distribuie informația

Alte știri