Concertul de Anul Nou de la Viena, cu maestrul Daniel Barenboim la pupitru, în direct la TVR

Distribuie pentru prietenii tăi:

Orchestra Filarmonică din Viena susţine Concertul de Anul Nou în Sala de Aur a Musikverein, centrul muzicii clasice din capitala Austriei. Evenimentul îi reuneşte pe cei mai buni dintre cei mai buni: programul muzical plin de vivacitate şi antrenant, dar şi meditativ în acelaşi timp, cu compoziţii aparţinând dinastiei Strauss şi contemporanilor acesteia este un mod minunat de a începe bine noul an. De la valsuri la polci, cea mai vieneză muzică scrisă vreodată reverberează într-o interpretare artistică de valoare.

Maestrul Daniel Barenboim dirijează prestigiosul concert pentru a treia oară, după 2009 şi 2014. 

Regizorul Michael Beyer va coordona pentru a noua oară imaginea spectacolui filmat cu 17 camere și televizat în peste 90 de ţări de pe mapamond, cu un public estimat la aproximativ 50 de milioane de telespectatori. În România, Concertul de Anul Nou de la Viena va fi comentat pentru TVR de muzicologul și jurnalistul Cătălin Sava.

Cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor este şi anul acesta la TVR 1, în direct de la ora 12.15, în prima zi a lui 2022.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri