„Concertul de Crăciun al copiilor”, în Catedrala „Sf. Nicolae” din Oradea

Cu binecuvântarea Preasfinției Sale Virgil Bercea, Episcopia Greco-Catolică de Oradea vă invită să luați parte la CONCERTUL DE CRĂCIUN al COPIILOR, programat pe 15 decembrie a.c., de la ora 19.00, în Catedrala „Sf. Nicolae” din Oradea.

Concertul din acest an va fi susținut de Enjoy Music (dirijor Ovidiu Lazăr), Corul Liceului „Don Orione” (dirijor prof. Nicoleta Arendaș), Grupul „Dominic Savio” (dirijor: fr. Mihai Dumea) și Coreul Liceului „Iuliu Maniu” din Oradea (dirijor Nicoleta Țâmpu). Concertul va fi prezentat de tinerii Maria Vașadi și Dragoș Tomescu, fiind transmis în mondoviziune de postul de televiziune MariaTV.

Potrivit doamnei prof. Nicoleta Țâmpu, pentru această ediție a Concertul de Crăciun al copiilor, Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” a pregătit la  final un moment special, de suflet, în care vor interpreta împreună elevii, preoții și cadrele didactice ale școlii, pentru a împărtăși tuturor credincioșilor bucuria și împlinirea pe care cu toții – copii și adulți – o simt când vestesc Nașterea Domnului. Pentru acest moment, organizatorii se bucură să o aibă alături ca pianist pe doamna Antonia Nica, viceprimar al orașului Oradea.

Distribuie informația
Alte știri