Concurenta uriasa pentru posturile de politist scoase la concurs in Bihor. Peste 300 de candidati s-au inscris deja.

Anuntul ca Politia face angajari din sursa externa a determinat sute de tineri sa-si incerce norocul. De luni pana ieri, la Inspectoratul Judetean de Politie Bihor au fost depuse aproape 380 de cereri, in conditiile in care sunt doar 15 posturi disponibile in judet. Depunderea dosarelor se mai poate face joi si vineri si e de asteptat ca, la finalul inscrierilor, daca ritmul se va mentine, concurenta sa treaca de 40 de candidati pe un loc.

La concurs pot participa atat barbati dar si femei care trebuie sa indeplineasca insa anumite criterii de înălţime : minimum 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile si sa aiba cel putin diploma de bacalaureat
– Probele la evaluarea performanţei fizicesunt, în ordine:
a) flexie abdominală, pentru toţi candidaţii, bărbaţi şi femei;
b) alergare de rezistenţă pe distanţa 1000 m pentru candidaţii-bărbaţi, respectiv 800 m pentru candidaţii – femei.
– Proba test scris va consta într-un test detip grilă, elaborat de către Comisia de concurs din cadrul IGPR din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le candidații și vaavea loc la data de 14.05.2016.

 

Dacă nu ai fost poliţist, dar îţi doreşti, poţi deveni agent de ordine publică. Inspectoratul de Poliție Județean Bihor recrutează candidați pentru concursul organizat pentru încadrarea directă din sursă externă a 15 de posturi de ajutor șef post  și 1 post de ajutor șef post prin reîncadrare ca polițist (pentru persoanele care au avut calitatea de polițist), în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 

 

Pentru a afla mai multe detalii, accesează pagina web oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor: https://bh.politiaromana.ro De aici, poţi afla:

  • Condiţii (criterii în funcţie de înălţime: pentru femei: 1,60 m, pentru bărbaţi: 1.65 m);
  • Înscriere (în perioada 1 – 8 aprilie 2016) – Vineri, 8 aprilie a.c. este ultima zi!;
  • Înscrierile se fac în intervalul orar 08.30 – 15.30, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, situat în municipiul Oradea, str. Parcul Traian, nr. 18.
  • Concurs (ce va avea loc la data de 14 mai 2016);
  • Probe sportive („rezistenţă” şi „abdomene” pentru persoanele angajate din sursă externă şi „rezistenţă” pentru reîncadrări, cu bareme conform vârstei);
  • Documentaţia necesară dosarului de înscriere:

– Cu ocazia înscrierii, candidații sunt obligați să prezinte, într-un dosar plic, cel puțin următoarele documente:

–        Cerere de înscriere – https://bh.politiaromana.ro SECȚIUNEA CARIERE – Anexa  (model I.P.J. Bihor);

–        Declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare  – https://bh.politiaromana.ro   SECȚIUNEA CARIERE – Anexa  (model I.P.J. Bihor);

–        Copia actului de identitate (original și copie).

 

IMPORTANT:

 Detaliile privind modalităţile de înscriere şi de participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie şi criteriile de departajare a candidaţilor, tematică, bibliografie, Anexe etc. sunt postate integral pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, secțiunea Carieră.

https://bh.politiaromana.ro.

Se impune verificarea permanentă și atentă a paginii de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa https://politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și avizierul și pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, secțiunea Carieră http://www.bh.politiaromana.ro, întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza în aceste modalități.

 

 

Distribuie informația
Alte știri