CONCURS : Cu trei fotografii poti ajunge la Gala Premiilor Uniter

Ca un preambul al Galei Premiilor UNITER, organizatorii lansează campania ‘Oradea — Impresie. Variații artistice’. Este vorba, de fapt, de un concurs de fotografie cu imagini din orasul care va gazdui cel mai important eveniment teatral al anului.

În acest sens, participanții trebuie să trimită maximum trei fotografii sugestive, însoțite de o scurtă descriere, în perioada 8 — 25 aprilie 2016. Fotografiile se trimit fie prin email la adresa oradeaturism@gmail.com, fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Visit Oradea, cu titlul ‘UNITER — concurs fotografii cu Oradea’.

Fiecare fotografie va fi însoțită de o descriere, minim 3 rânduri și date de contact. Vor fi selectate cele mai bune zece imagini, ce vor fi promovate pe site-ul www.uniter.ro și pe pagina de facebook a UNITER, începând cu data de 26 aprilie.

Primele trei imagini care au cele mai multe aprecieri (like-uri) pe rețelele de socializare vor primi câte o invitație dublă la spectacolul Galei Premiilor UNITER. De asemenea, galeria foto cu cele 10 imagini din selecția finală va fi prezentată publicului și prin proiecțiile video ce vor avea loc în centrul orașului în preajma evenimentului.

Distribuie informația
Alte știri