Concurs de artă fotografică ”Turnurile clădirilor din Oradea”

Asociația Internațională ”Euro Foto Art” (AIEFA) organizează în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor cu sprijinul Summi Agro România un ciclu de Concursuri de artă fotografică despre municipiul Oradea dotat cu premii, la care poate participa orice fotograf din Oradea. Scopul concursurilor este de a promova prin diferite expoziții de artă fotografică frumusețiile deosebite ale clădirilor și arhitecturii din municipiul Oradea.

Tematica primului concurs este: ”Turnurile clădirilor din municipiul Oradea”. Fiecare autor poate participa la concurs cu maximum 5 imagini, însoțit de un Borderou de participare, care se poate descărca: https://www.eurofotoart.com/efa-exbhibitions-halls/oradea-city-hall-tower/04/.

Participare la concurs este gratuită! Organizatorii intenționează să editeze din imaginile acceptate și premiate un catalog color.

Mărimea fișierului trebuie să depăşească 1Mb, cu latura mare minim 3000 de pixeli, de compresie medie. Pe fiecare fişier, va fi trecut numele prenumele, distincțile (FIAP/ PSA) și titlul lucrări în limba română. Lucrările vor fi trimise prin www.wetransfer.com la adresa: eurofotoart@gmail.com

Un curatoriu format din artiști fotografi și personalități culturale din Oradea vor selecționa cele mai valoroase imagini din punct de vedere artistic și va acorda un premiul în bani în valoare de 400 lei (neimpozabilă). Toate lucrările acceptate pentru concurs vor fi prezentate pe site-ul AIEFA: www.eurofotoart.com respectiv o selecție de 24 de imagini vor fi expuse în Turnul Primăriei în perioada 27 septembrie – 26 noiembrie 2022.

Ultimul termen de primire a imaginilor este: 15 septembrie 2022. Jurizarea va avea loc la data de 16 septembrie 2022, iar anunțarea rezultatelor 21 septembrie 2022. Vernisajul expoziției și înmânarea premiului va avea loc la data de 27 septembrie 2022 la Turnul Primăriei (str. T.Vladimirescu nr. 2). Expoziția va rămâne la dispoziția vizitatorilor până la data de 26 noiembrie 2022. Informații suplimentare se pot obține pe adresa de e-mail: eurofotoart@gmail.com sau la telefonul: 0741/ 212111

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri