Concurs de discursuri la Oradea Toastmasters, în Cetate

Clubul Oradea Toastmasters invita orădenii, în public, la concursul local de discursuri umoristice și discursuri improvizate. Acesta va avea loc miercuri, 25 septembrie, de la ora 19.15, în Cetatea Oradea si s-a înscris şapte concurenți. Orădenii care vor să asiste la concurs sunt rugaţi să vină cu 15 minute înainte de ora anunţată, pentru a nu deranja participanţii. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Dacă la discursurile umoristice participanţii vin cu tema făcută de acasă, la cele improvizate ei vor trage la sorţi o temă, ad-hoc. Timpul în care concurenţii trebuie să se încadreze este între 5 şi 7 minute pentru discursurile umoristice şi 1 sau 2 minute pentru cele improvizate.

La final, juriul format din trei membrii Toastmasters cu experienţă va alege câte doi câştigători pentru fiecare categorie. Cei doi câştigători vor reprezenta Oradea la următoarea etapă: Concursul Ariei D2, care va avea loc la Oradea, în data de 19 octombrie 2019. În cadrul acestei etape, vor concura câştigătorii din Oradea, Arad şi Timişoara, următoarea etapă fiind cea naţională.
Foto: crisana.ro

Distribuie informația
Alte știri