Concurs de discursuri “Povești incredibile”. Comunicat

Miercuri, 19 septembrie, cu începere de la ora 18,30, clubul de oratorie și leadership “ORADEA TOASTMASTERS” organizează etapa locală a concursului anual de discursuri. Anul acesta, spre deosebire de anii anteriori, a fost introdusă o categorie nouă în concurs: poveștile incredibile (en. tall tales).

La fel ca la celelalte ediții, orădenii iubitori de dezvoltare personală prin arta vorbitului în public sunt invitați să asculte discursuri pregătite din categoria tall tales (parte a folclorului american), dar și discursuri improvizate, susținute de membri mai vechi și mai noi ai clubului “Oradea Toastmasters”.

Acest concurs este organizat cu scopul de a selecta vorbitorii care vor reprezenta clubul local la următorul nivel al concursului – etapa de arie. Asupra locului și datei desfășurării acestei etape vom reveni ulterior, când vom anunța și câștigătorii etapei locale.

Concursul local va avea loc in sala Piemonte a Hotelului Ramada. Participanții sunt invitați la o gustare și băuturi răcoritoare în pauză. Participarea este gratuită. Mai multe detalii despre eveniment, se regăsesc aici: https://www.facebook.com/events/309927462894895/

Lavinia Mihuț
Vicepreședinte PR Oradea Toastmasters

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri