Concurs foto „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, cu premii consistente, pe Facebook

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, lansează concursul „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”. Competitia este dedicat fotografilor profesionişti şi amatori din judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj. Inscrierile se fac in perioada 20 februarie-1 mai.

Premiul cel mare consta intr-o expoziţie itinerantă la Veliko Târnovo, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către ED Transilvania de Nord. La concurs se poate participa cu 3 imagini care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment istoric. Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va depăşi 20 de cuvinte şi va conţine în mod obligatoriu #10aniROinUE. Apoi imaginile vor fi promovate pe Facebook, pentru a atrage cât mai multe like-uri, atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.

Juriul va determina 5 imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi pe baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs). Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.

Date de contact: Andreea Marcu, expert comunicare, Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, tel: 0264/431550, fax: 0264/439222, mobil: 0755 777012, comunicare@nord-vest.ro, www.nord-vest.ro, europedirect.nord-vest.ro, https://www.facebook.com/europedirect.cluj/, www.youtube.com/user/ADRNordVest

Distribuie informația
Alte știri