„Concursul Național de Procese Simulate de Dreptul familiei”, un alt eveniment de tradiție al Facultății de Drept

În data de 30 martie 2023 a avut loc un alt eveniment de tradiție al Facultății de Drept, CONCURSUL NAȚIONAL DE PROCESE SIMULATE DE DREPTUL FAMILIEI, care face parte din Seria de evenimente de Drept Civil „Ioan D. Romoșan”. Acest eveniment a fost organizat de Facultatea de Drept – Universitatea din Oradea și Curtea de Apel Oradea, iar partener al evenimentul a fost asociația ELSA Oradea.

Calendarul concursului s-a derulat după cum urmează a inclus mai multe etape: înscrierile au avut loc în perioada: 28.02-10.03.2023; etapa scrisă s-a derulat în perioada: 11.03-17.03.2023; etapa procesului simulat s-a desfășurat în data de : 30.03.2023

După o zi lungă, intensă, dar și frumoasă, studenții au ,,gustat” din experiența unui proces simulat de Dreptul Familiei. La această ediție (a V-a) au participat studenți de la Universitatea din Oradea, Universitatea din București, Universitatea ,,Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea ,,1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Premianții acestei ediții au fost studenții: Premiul I : Alexandru Cartoafa si Paul Chichisan – echipa de avocati; Premiul II : Maria Popa si Larisa Popa, individual si impreuna – judecatoarele noastre; Premiul III : Tudor Babau – sotul si Stefan Epure – martor.

Îi felicităm pe toți studenții implicați și le mulțumim pentru că au avut curajul să intre în competiție !

Pe această cale adresăm gânduri speciale de mulțumire dnei judecător Mirea-Gajdo Loreley, vicepreședinte Curtea de Apel Oradea pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment! Mulțumiri cadrelor didactice din alte centre universitare pentru recrutarea și coordonarea studenților care au participat la concurs: prof.univ.dr. Călina Jugastru (Univ. ,,Lucian Blaga” Sibiu), conf.univ.dr. Cristina Nicolescu (UB) și Oana Buzincu (UAB) – căreia îi mulțumim și pentru prezența alături de noi.

Totodată le adresăm felicitări și mulțumiri colegelor noastre: Conf.univ.dr. Oana Mihăilă (coordonatorul evenimentului) și Lect.univ.dr. Mihaela Teacă pentru contribuția adusă la organizarea evenimentului !

Să ne revedem cu bine la următorul eveniment al FACULTĂȚII DE DREPT din ORADEA ! Mulțumiri tuturor !

Decan, conf.univ.dr Cristian Dumitru MIHEȘ

Distribuie informația
Alte știri