Concursul național de procese simulate pentru dreptul familiei şi-a desemnat câştigătorii

În data de 11 aprilie 2024 a avut loc un alt eveniment de tradiție al Facultății de Drept, CONCURSUL NAȚIONAL DE PROCESE SIMULATE DE DREPTUL FAMILIEI, care face parte din seria de evenimente de Drept Civil „Ioan D. Romoșan”. Acest eveniment a fost organizat de Facultatea de Drept – Universitatea din Oradea și Curtea de Apel Oradea, iar partener al evenimentul a fost asociația ELSA Oradea.

După etapa scrisă, 12 studenți ai Facultății de Drept, Universitatea din Oradea și 2 studenți ai Facultății de Drept și Științe Sociale din Alba-Iulia au participat la procesul simulat care a avut ca obiect un divorț.

În urma deliberărilor juriului format din:

– Judecător Curtea de Apel Oradea, Doina Măduța,

– Decan Facultatea de Drept, conf. univ. dr. Cristian Miheș, conf. univ. dr. Oana Mihăilă și lect. univ. dr. Mihaela Teacă, s-au acordat următoarele premii:

Premiul I – Paul Chichișan (Oradea) – pentru rolul de judecător

Premiul II – Jasmina Mucha (Oradea) – pentru rolul de martor

Premiul III – Maria Indrei (Oradea) și Maria Crișan (Alba Iulia) – echipa de avocați ai reclamantei

Mențiune specială – Daiana Dragoș (Oradea) – grefier

Premiile acordate au constat în bani, cărți și reviste de specialitate juridică.

“Adresăm mulțumiri colaboratorilor instituționali, studenților participanți și colegilor care i-au susținut și îndrumat.

Totodată le adresăm felicitări și mulțumiri colegelor noastre: Conf.univ.dr. Oana Mihăilă (coordonatorul evenimentului) și Lect.univ.dr. Mihaela Teacă pentru contribuția adusă la organizarea evenimentului! Să ne revedem cu bine la următorul eveniment al FACULTĂȚII DE DREPT din ORADEA, Felicitări și mulțumiri tuturor !” a declarat conf.univ.dr Cristian Dumitru MIHEȘ, decanul Facultății de Drept, Universitatea din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri