Concursul naţional interdisciplinar de matematică şi informatică „Grigore C. Moisil”, la Oradea

 250 de elevi şi profesori din ţară vor participa, în perioada 22 – 24 martie, la Concursul interdisciplinar de matematică şi informatică „Grigore C. Moisil”, organizat la Oradea, a informat, într-un comunicat, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

Potrivit sursei, acest concurs naţional şcolar, fără finanţare, este cuprins în Calendarul Ministerului Educaţiei pentru anul şcolar 2023-2024 şi a ajuns la ediţia 36.

Deschiderea festivă a concursului va avea loc vineri, 22 martie, începând cu ora 18 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

„La acest eveniment consacrat în spaţiul educaţional la nivel naţional, vor participa 256 de elevi şi profesori din ţară, uniţi de spiritul creativ şi dragostea pentru matematică şi informatică”, se precizează în comunicat.

Probele din cadrul competiţiei se vor desfăşura sâmbătă la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, în intervalul orar 09 – 12 pentru secţiunea Matematică şi Informatică – Gimnaziu, respectiv între 09 – 13 pentru secţiunea Informatică – Liceu.

Premierea elevilor va avea loc în seara zilei, începând cu ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Informaţii suplimentare referitoare la organizarea şi desfăşurarea concursului se găsesc pe pagina de web a concursului: https://moisil.edubh.ro.

Organizatori sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, în parteneriat cu Filiala Bihor a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Distribuie informația
Alte știri