Condamnare cu executare pentru un designer din Oradea care a abuzat mai multe copile

Designerul orădean Andrei Zalder a fost condamnat la 4 ani şi 5 luni de închisoare, cu executare. Judecătorii Tribunalului Bihor l-au obligat şi la plata a 8.000 de euro, despăgubiri către una dintre victimele sale. Părinţii celorlalte două copile nu s-au constituit părţi civile în dosar.

Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Oradea. Anul trecut, pe 9 februarie, designerul orădean a fost arestat după ce i s-au găsit acasă, pe telefoane, harduri şi calculatoare, 697 fişiere video şi 4.157 fotografii cu copii în ipostaze sexuale explicite, fapte pe care bărbatul le-a recunoscut imediat.

Pe parcursul anchetei, însă, procurorii au descoperit că individul nu se limita doar la a privi filmuleţe obscene, motiv pentru care au extins cercetările. ”

Citeste mai mult: adev.ro/p6ego3

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri