Condamnați la închisoare pentru înșelăciune, tâlhărie calificată sau infracțiuni rutiere, depistați și încarcerați de poliţiştii bihoreni

foto: ilustrativ

Marți, 24 mai a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut o femeie de 36 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acesteia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnată la 4 ani și 2 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Tot marți, 24 mai a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat doi bărbați de 46 și 31 de ani, ambii din municipiul Oradea.

Judecătoria Salonta a emis pe numele celor doi câte un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnați, fiecare, la 3 ani și 9 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, marți, 24 mai a.c., polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat și reținut un tânăr de 25 de ani, din comuna Lugașu de Jos, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Aleșd a emis un mandat de executare a unei pedese privative de libertate, fiind condamnat la 9 luni și 26 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Distribuie informația
Alte știri