Condamnați la închisoare pentru trafic de droguri, furt calificat și abuz de încredere, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Miercuri, 16 februarie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea.

Tribunalul Bistrița Năsăud a emis pe numele lui un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani, o lună și 20 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Tot miercuri, 16 februarie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au preluat din P.T.F. Borș un bărbat de 34 de ani, din localitatea Aiud, județul Alba, urmărit internațional.

Judecătoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3,7 de ani închisoare în regim de detenție, pentru săvîrșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au preluat din P.T.F. Borș un alt bărbat, de 27 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj, urmărit internațional.

Judecătoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestuia un mandat de executarea a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Distribuie informația
Alte știri