Condamnați la închisoare pentru trafic de droguri sau furt, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Sâmbătă, 31 martie a.c., la ora 14.30, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat și reținut un bărbat de 33 de ani, din comuna Sălard, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, vineri, 30 martie a.c., polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuş au depistat și reținut un bărbat de 32 de ani, din comuna Crasna, județul Sălaj, pe numele căruia Tribunalul Bihor a emis un mandat de executare a unei pedepse de 3 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri