Conducea fără permis și nu a oprit la semnalul polițiștilor în Drăgănești. Vezi cu ce s-a ales

Duminică, 19 februarie a.c., la ora 02.00, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Drăgănești, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător și-a continuat deplasarea, fiind urmărit în trafic și oprit după aproximativ 1,5 km, pe raza aceleiași localități.

Polițiștii au identificat persoana care conducea autoturismul ca fiind un bărbat de 29 de ani, din comuna Dragu, județul Sălaj. Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au dispus reținerea bărbatului de 29 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Postului de Poliție Finiș continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Distribuie informația
Alte știri