Conferință-spectacol de Toni Grecu la Oradea: Umor, prostie și fake news din ’89 până azi

În 18 mai Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal sărbătorește Ziua Internațională a Muzeelor, desfășurată sub egida ICOM cu tema: Muzee pentru educație și cercetare.

Invităm publicul la Muzeul Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A), de la ora 17.00,  pentru a participa la conferința-spectacol Umor, prostie și fake news din ’89 până azi, al cărei autor este Toni Grecu și care va fi susținută de Toni Grecu și Doru Antonesi.

Evenimentul face parte din Conferințele Dilema la Oradea, ediția a III-a, având ca temă „Virtuțile bunei guvernări”, un proiect inițiat de inițiat de revista Dilema, Grupul pentru Management și Mediere Culturală și Prietenii Dilemei. Manifestarea este organizată de APTOR – Visit Oradea în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, Oradea Heritage, revista Familia și UniCredit Bank.

Moderatorul evenimentului este Sever Voinescu, redactorul-șef al revistei Dilema.

Intrarea se face pe bază de bilete gratuite în limita a 150 de locuri, bilete care vor putea fi ridicate de la casieria muzeului începând de marți, 14 mai a.c., orele 10.00-17.00.

Distribuie informația
Alte știri