Confruntare dificilă pentru CSM CSU Oradea la Pitești în Conferința B din Liga Națională de baschet masculin

Foto: facebook/CSMOradea

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea continuă aventura în sezonul competițional 2023/24. Roș-albaștrii vor juca la Pitești cu FC Argeș din localitate. Meciul are loc luni, 18 decembrie, ora 18:00, la Pitești Arena.

Jocul face parte din programul etapei a 13-a în Conferința B din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2023/24. Întâlnirea opune ocupantele primelor două poziții în clasamentul la zi.

Se anunță o confruntare dificilă. CSM-ul întâlnește echipa care a oferit o replică excelentă în precedenta confruntare directă. Piteștiul este echipa care a arătat constanță în joc și are 5-0 în partidele disputate pe teren propriu. De notat că același bilanț, 5-0, îl are CSM CSU Oradea în meciurile disputate în deplasare în actuala ediție de campionat.

Delegația orădeană la Pitești va fi lipsită de Nikola Markovic și Jon Arledge. Primul este accidentat de mai mult timp, iar cel din urmă se confruntă cu o problemă de sănătate. Totodată, o decizie în ceea ce privește disponibilitatea lui Erick Neal va fi luată în ziua meciului.

În tur, la Oradea, CSM-ul s-a impus cu scorul de 78-74.

Confruntarea de la Pitești este transmisă în direct pe DigiSport și PrimaSport. De asemenea, poate fi urmărită pe platforma online FRB TV (YouTube).

Distribuie informația
Alte știri