Consiliul Judetean anunta un posibil zbor Oradea – Antalya. Cand vor incepe cursele

Miercuri, de la ora 10, la Hotel Continental, Consiliul Județean Bihor organizează o întâlnire cu agențiile de turism din județul Bihor, în vederea începerii unui dialog cu tour-operatorii interesați de posibilitatea unor zboruri charter către destinații solicitate de către turiști. La întâlnire vor mai participa reprezentanții Aeroportului din Oradea, precum și al companiei aeriene Blue Air.

Discutiile vin in urma negocierilor incepute de autoritati  pentru un  zbor charter cu destinația Antalya.  Acesta ar urma să opereze din sezonul estival 2017, cu frecvență de un zbor pe săptămână.

„În afara curselor regulate, zborurile charter pot deveni o componentă importantă a Aeroportului din Oradea”,  se arata intr-un comunicat al CJ Bihor in care se reaminteste ca deja exista zboruri charter  cu destinația Tel-Aviv

Anul viitor vor incepe zboruri la prețuri accesibile si  către Barcelona, Milano, Torino, Roma, Napoli sau  Constanta pe langa cursa Iasi Bucuresti care va avea primele zboruri in decembrie.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri