Consultaţii şi investigaţii gratuite, la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea anunţă desfăşurarea unei promoţii speciale pentru depistarea mai multor afectiuni ginecologice, în special a celor grave, dar şi pentru depistarea şi tratarea la timp a infecţiilor ginecologice. Va avea loc între 4– 30 iunie 2018, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Vizeaza: depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie);
depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie);
depistarea şi tratarea infecţiilor ginecologice (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie).

Consultatiile gratuite vor fi oferite zilnic, între orele 8:00 – 20:00, pe baza de programare la call center 0259 444 444, la cabinetele de specialitate din:
-ORADEA, Rogerius, la parterul Spitalului Clinic Pelican Oradea (str. Corneliu Coposu nr. 2),
-ORADEA, Nufăru (str. Constantin Nottara Bl. C8-C10),
-ALESD: Piata Unirii nr. 16.

Investigatiile medicale de specialitate se vor face gratuit, in cadrul unor spitalizări de zi sau, dupa caz, în cele trei ambulatorii de specialitate ale spitalului. Pacientele trebuie să fie asigurate şi să deţină bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea de Obstetrică şi Ginecologie.

Distribuie informația
Alte știri