Continua actiunea de montare a contoarelor inteligente in Oradea

Procesul de modernizare pe aceasta componenta a CAO, in municipiul resedinta de judet a Bihorului, a demarat de ceva vreme. În acest moment sunt instalate si functioneaza 8.200 de contoare inteligente, iar planul pentru anul 2017 este de a mai monta alte 9.270.

Avantajul principal al acestor dispozitive este că ele sunt citite din mers, cu ajutorul unui sistem amplasat într-un autovehicul aflat în mișcare. In aceste conditii, nu mai e nevoie de alocarea de resursă umană pentru simpla citire a indexurilor, iar acuratețea citirii este net superioară.

In plus, sustine managerul Companiei de Apa Oradea, Ovidiu Gavra aceste contoare super inteligente sunt capabile să memoreze și să interpreteze consumurile.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri