Continuă lucrările la noile grădinițe din Parcul Industrial și cartierul Rogerius

După finalizarea construcției în roșu la sfârșitul lunii decembrie 2019, executantul extinderii de la Grădinița nr. 53 și creșa Albă ca Zăpada de pe strada Călugăreni nr. 4A, S.C. Conpila S.R.L., a demarat lucrările la instalațiile electrice și sanitare, respectiv la finisajele interioare la ambele niveluri ale clădirii. La parter se lucrează la sala de grupă și dormitorul de la creșă, la grupurile sanitare și vestiarele destinate atât copiilor, cât și personalului, la cabinetul medical, izolator și holul de acces. La etajul întâi se execută lucrări la sălile de grupă de grădiniță, grupuri sanitare, vestiare și zone de depozitare. Executantul lucrării este SC Conpila SRL Oradea în asociere cu SC Atamora SRL Oradea, proiectant general.

Lucrările au termen de finalizare luna august a acestui an și sunt finanțate prin Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

Prin cele 40 de noi locuri la grădiniță și 20 locuri la creșă, investiția va contribui la dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru educația timpurie antepreșcolară și preșcolară la nivelul Municipiului Oradea, alături de celelalte două construcții aflate în diverse stadii de execuție: extinderea Grădiniței nr. 28 din cartierul Nufărul și grădinița nouă din Parcul Industrial nr. 1 Oradea.

În ceea ce privește construirea creșei și grădiniței din Parcul Industrial 1 Oradea, aici lucrările sunt executate de către asocierea formată din DRUM ASFALT SRL – lider de asociere (90%), TRAMECO S.A. – asociat (8,36%) si SC NOVARTIS SRL – asociat (1,64%). Valoarea contractului este de 6.155.623,14 lei fără TVA, amplasamentul fiind predat constructorului  în iunie 2019.

Alte știri