Continuă modernizarea unor străzi din municipiul Oradea

A fost finalizată turnarea primul strat de asfalt pe mai multe străzi din municipiu, respectiv pe strada Aurel Covaci din cartierul Oncea, strada Veteranilor din  cartierul Ioșia și pe strada Vasile Stroescu din Grigorescu.

Urmează turnarea stratului final de asfalt, amenajarea trotuarelor și a accesurilor la proprietăți, amenajarea spațiilor verzi, montarea indicatoarelor rutiere și realizarea marcajelor.

Lucrările de modernizare au vizat realizarea canalizării pluviale, realizarea terasamentelor, a straturilor rutiere și a îmbrăcăminții asfaltice. Tototodată, au fost amenajate trotuare de-o parte și de alta a străzii, dar și accesurile  la proprietăți.

În ceea ce privește colectarea apelor de pe suprafața părții carosabile, aceasta este asigurată prin pante transversale și longitudinale spre gurile de scurgere proiectate la marginea carosabilului, de unde vor fi conduse mai departe către căminele colectoare.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Executantul lucrărilor este SC Global Industrial SRL pentru primele două străzi și S.C Madlev Cons SRL pentru str. Vasile Stroescu.

Distribuie informația
Alte știri