Continuă UniFEST! Festivalul destinat studenților

Studenții orădeni, sunt invitați să se alăture festivaluli dedicat lor, care a început în 8 noimbrie și se încheie în 18 noiembrie. Cea de a XVIII-a ediție “UniFEST” este organizată de Uniunea Studenților din Oradea, împreună cu alte asociații studențești.

Deja de câteva zile, sub deviza „Distracţie gratis, nu degeaba!” studenții au avut parte de diverse activități, printre care o seară de film basarabean, organizată de Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni (ASEB), marți seara, în incinta Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai”.

Evenimentul desfășurat în parteneriat cu asociația ‚Filantropia”, prin producția moldovenească „Culorile”, a pus în dezbatere tema violenței și agresiunii într-o relație de dragoste. Ceea ce potrivit președintelui ASEB, Nicolae Merticari: „Este o temă pe care trebuie să o discutăm, deoarece tipul dat de violență persistă, chiar dacă încearcă să fie ascunsă. Iar noi, prin proicetarea acestui film, ca viitori soți și soții, am încercat să arătăm cum nu e bine să procedăm”.

Miercuri, 13 noiembrie, de exemplu, una dintre activități va fi seara de socializare, care va începe la ora 19, în localul Black and White, unde sunt așteptați toți doritorii de a petrecere o seară interactivă.

Programul complet poate fi văzut pe pagina de Facebook a Uniunii Studenților din Oradea, https://www.facebook.com/USOradea/?epa=SEARCH_BOX.
Mihaela Furculiță
Jurnalism, anul III

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri