Contrabandă la Tinca/ Peste 114.000 de țigarete, confiscate de polițiștii bihoreni din mașina și locuința unui bărbat

Vineri, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, pe drumul județean 792/A, în localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în portbagajul autoturismului un sac din plastic în care se afla o cutie din carton cu 500 de pachete de țigări (10.000 de fire de țigarete) nemarcate corespunzător.

Tot vineri, 7 ianuarie a.c., pentru a documenta și proba activitatea infracțională a bărbatului de 51 de ani, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia din localitatea Tinca.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au descoperit alte 5.220 de pachete țigarete (104.400 fire de țigarete), de diferite mărci, nemarcate corespunzător (anexăm foto).

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată de polițiști în vederea cercetărilor.

Prejudiciul total provocat bugetului consolidat al statului a fost estimat la 86.000 de lei.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri