Contractul aferent lotului Suplacu de Barcău-Chiribiș al A3, gata pentru fi semnat

Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Firma Construcții Erbașu a câștigat licitația și poate semna contractul pentru realizarea lotului Suplacu de Barcău – Chiribiș, contestațiile depuse de Precon și Nurol fiind respinse luni. Decizia CNSC (respingere pe fond) a venit după o analiză de aproape 2 luni, contestațiile fiind depuse pe 15 septembrie.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) poate semna contractul pentru lotul Suplacu de Barcău-Chiribiș al Autostrăzii Transilvania cu constructorul român Erbașu. Lungimea lui este de 26,35 km. Ar fi primul contract de autostradă atribuit constructorului român Erbașu.

„Antreprenorul Construcții Erbașu SA a fost desemnat câștigător pentru realizarea secțiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Chiribiș (Autostrada Transilvania)! Contractul în valoare de 884,123 milioane de lei (fără TVA), finanțat prin fonduri europene nerambursabile, va putea fi semnat după perioada legală de 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații. De la momentul semnării contractului, constructorul va avea la dispoziție 24 de luni (6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție) pentru finalizarea celor 26,35 de km”, a transmis în septembrie Cristian Pistol, director general al CNAIR.

 După semnarea contractului constructorul român are la dispoziție 884,12 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni (6 luni proiectare, 18 luni execuție) pentru finalizarea lucrărilor pe secțiunea Suplacu de Barcău-Chiribiș  (26,35 km). Contractul (finanțat prin Fonduri Europene Nerambursabile) prevede inclusiv construirea a 8 poduri, 8 pasaje și 3 viaducte. Semnarea contractului va fi posibilă peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri