Controale ANPC în zonele turistice din Bihor dar și din alte județe din Ardeal

Începând de luni, 26 iulie 2021, echipe mixte de control vor fi prezente în toate zonele turistice din Ardeal, în vederea asigurării respectării drepturilor consumatorilor.

Controalele vor fi făcute de Comisariatele Regionale pentru Protecția Consumatorilor din Regiunile Nord Vest, Vest și Centru, care „vor desfășura ample acțiuni de consiliere a operatorilor economici și supraveghere a pieței în zonele destinate turismului din Ardeal”, se arată într-un comunicat ANPC.

În zonele turistice din Maramureș, Bihor, Bistrița, Alba și altele de pe teritoriul Transilvaniei, „echipele de comisari ANPC vor veghea, în următoarele săptămâni, ca vacanțele celor care doresc să viziteze aceste regiuni, să se deruleze în cele mai bune condiții, astfel încât turiștii să își dorească să se întoarcă aici, în viitor, iar faima acestor locuri să devină din ce în ce mai mare. 

„ANPC îi asigură încă o dată pe cetățeni că echipele sale de comisari se află la datorie permanent, pentru a se asigura că drepturile consumatorilor sunt respectate de operatorii economici, în timpul actului comercial, în conformitate cu prevederile legale”, mai transmit reprezentanții ANPC.

Alte știri