Coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, și-a dat demisia

Coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, și-a dat demisia din funcție. Manciu a scris pe Facebook că a cerut eliberarea din funcție începând cu data de 1 mai.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”, a scris Andi Manciu pe Facebook.

El mai scrie este este mulțumit că lasă ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, ”lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe”.

”Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a mai scris Manciu.

Distribuie informația
Alte știri