Copiii din Centrul de Zi au sărbătorit Ziua Națională a României alături de educatorii lor și de invitați

Copiii din Centrul de Zi de pe strada Traian Lalescu, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială Oradea, au sărbătorit Ziua Națională a României alături de educatorii lor și de invitați de seamă, cu preparate tradiționale, dans și voie bună.

Copiii au avut parte de un recital de cântece patriotice românești susținut de interpreta de muzică populară Teodora Şandru şi de dansuri populare românești alături de dansatorii din Asociaţia Folclor Fără  Frontiere, cărora le mulțumim pentru că ne-au onorat cu prezența. În orice clipă  este timp de  muzică şi voie bună, iar cu ocazia Zilei Naţionale a României este momentul pentru o horă tradiţională, ca în familie. Mână în mână, cu mic cu mare, au intrat în horă, sărbătorind cu mult entuziasm şi bucurie această zi de mare sărbătoare, cu o încărcătură specială pentru toți românii. După momentele artistice copiii au avut parte de gustări tradiționale delicioase, pregătite special pentru ei, din care s-au înfruptat împreună cu invitații lor.

,,Ne bucurăm de fiecare dată când le putem face o bucurie acestor copii care provin din familii aflate în dificultate, cărora încercăm să le oferim toată susținerea noastră. Le mulțumim, pe această cale, tuturor celor care ne ajută să le aducem zâmbetele pe față și entuziasmul în suflet!”, a declarat Anca Grama, directorul DASO.

La mulți ani, România!

La mulți ani, dragi români!

Distribuie informația
Alte știri