Copiii înscrişi în Programul „ O şansă în plus” au intrat în vacanţă

Programul de tip after school, iniţiat de către Direcţia de Asistenţă Socială Oradea la începutul acestui an şcolar, a oferit copiilor meditaţii la limba şi literatura română şi matematică, în fiecare săptămână, de luni până joi. „Lecţiile” s-au desfăşurat la Centrul Social Multifuncţional Nufărul şi cei 34 de copii înscrişi, la începutul meditaţiilor, au primit o masă caldă, pentru ca informaţiile primite să fie cât mai bine asimilate. Pentru că rezultatele lor şcolare la cele două materii s-au îmbunătăţit considerabil după primul semestru, „Moşul” s-a gândit la ei şi i-a vizitat lăsându-le câte un pacheţel cu bunătăţi dulci.

„Încă o dată comunitatea din care facem parte s-a dovedit un partener loial în sprijinirea copiilor care au avut nevoie de suport în efectuarea temelor. Am reuşit acest lucru cu sprijinul profesorilor voluntari deosebiţi care ni s-au alăturat şi a firmei Select Catering, care s-a îngrijit, în fiecare zi, ca aceşti copii să primească o masă caldă. Programul se va derula şi în semestrul II al acestui an şcolar şi ne bucurăm că rezultatele şcolare au crescut substanţial, fiind cea mai mare satisfacţie a noastră şi a profesorilor voluntari”, a declarat Arina Moş, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.

La rândul său, dna profesor de matematică Teodora Codău, activă pe tot parcursul semestrului I, şi-a exprimat bucuria că poate să ajute aceşti copii minunaţi, rezultatele multora dintre aceştia, evidenţiindu-se încă după primul semestru.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri