Copiii oradeni sunt asteptati la un spectacol viu, colorat, vesel si ritmat

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria invită copiii la o nouă premieră, Cenuşăreasa, o dramatizare după celebrul basm omonim semnat de Fraţii Grimm, montat la Oradea de actriţa şi regizoarea Adela Moldovan.

Spectacolul este dedicat copiilor mai mari de trei ani şi va avea premiera în data de 9 aprilie.„Povestea Cenușăresei este foarte cunoscută și îndrăgită de copii. Cu toate acestea, fiecare montare a ei pe scenele micilor teatre sau în film aduce ceva nou. Ea permite o paletă amplă de expresii teatrale grație ingredientelor magice pe care le conține, cum ar fi răsplata bunătății, a frumuseții interioare, magia și misterul, dragostea, dar și ridiculizarea celor care încearcă să se impună prin răutate și înșelăciune”, a spus Adela Moldovan.

Păpușile au fost realizate de Eustațiu Gregorian, costumele de scenografa Oana Cernea iar muzica ii apartine lui Ladislau Luptovits. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Consuela Egyed (Cenușăreasa), Alexandru Pop (Prințul, Calul), Andrei Fazecaș (Maștera), Florin Stan (Împăratul), Zentania Lupșe (Împărăteasa, Zâna, Fata1), Armanca Serac (Fata 2, Șoricica), Igor Lungu (Bufonul, Calul), Florian Silaghi (Povestitor, Crainic, Șoricel) și Rin Tripa (dublură Povestitor, Crainic, Șoricel)

Cenuşăreasa se va juca duminică, 9 aprilie, de la ora 11.00 și de la ora 13.00, la Sala Arcadia.

Alte știri