Copilele răpite şi ulterior găsite în Prahova, au fost abuzate sexual de un amic al concubinului mamei lor

Foto: stirileprotv.ro

Două copile din judeţul Braşov au fost răpite de către un prieten al concubinului mamei acestora, fiind găsite, sâmbătă, de poliţişti pe raza judeţului Prahova.

Bărbatul a recunoscut faptul că le-a abuzat sexual.

În cursul zilei de sâmbătă, la nivel naţional a fost emisă alerta “răpire minori”, victime fiind două surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani.

Fetele au fost găsite pe raza judeţului Prahova.

“În urma emiterii alertei ‘răpire minori’ la nivel naţional, în cadru IPJ Prahova au fost instituite filtre şi dispozitive rutiere pentru depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei. În jurul orei 17,00, o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti formată din ofiţeri de specialitate a oprit în trafic pe raza comunei Valea Călugărească, în satul Valea Nocovani, autoturismul dat în consemn. La volanul acestuia se afla bărbatul în vârstă de 42 de ani, împreună cu cele două minore. El a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Cercetările sunt continuare de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Braşov”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Mihaela Florescu.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că cele două minore au fost violate de către bărbatul care le-a răpit, acesta recunoscându-şi fapta.

De altfel, el era înscris în registrul agresorilor sexuali, fiind condamnat anterior tot pentru viol, au precizat sursele citate

Distribuie informația
Alte știri