Cornel Popa: „Suspendați, la ordin de partid.”Poziție față de decizia CNA

Suspendarea emisiei postului Realitatea TV nu mai privește doar angajații acestuia, ci pe noi, pe toți.
Joi, 17 ianuarie 2019, partidul PSDragnea ne suspendă pe toți cei care am vrut să știm adevărul, cei care am vorbit deschis despre abuzurile din Piața Victoriei și mai ales pe cei pe care întâi i-a gazat.
Sunt profund îngrijorat de aservirea totală a instituțiilor statului român. Dacă mai aveam nevoie de o dovadă în plus, am primit-o astăzi – gașca celor de la putere a preluat rând pe rând instituțiile de forță, iar acum suspendă emisia unui post care a transmis evenimente în direct. Așadar, schimbă realitatea chiar sub ochii noștri!

Cum privesc partenerii noștri europeni debutul României la președinția Consiliului Uniunii Europene? Și, mai ales, cum justifică Guvernul României întoarcerea în timp, într-o epocă a dictaturii?
Este șocant să retrăim aceleași manipulări grosolane făcute de partidul care se vrea unic.

Pumnul în gura Opoziției se repercutează astăzi și în libertatea presei. Iar dacă efortul PSD din Parlament este evident pentru a bloca orice intervenție legitimă a noastră, iată că libertatea de opinie este plătită la CNA cu amendă și cu emisii suspendate.

Sunt alături de Realitatea TV și susțin cu tărie poziția publică adoptată de postul TV. Partidul Național Liberal a susținut întotdeauna dreptul la liberă exprimare, dreptul „de a nu fi de acord” cu celălalt! Este un drept câștigat de noi toți și nu accept să îl pierdem din dorința unui lider politic de a ne intimida!

Condamn public abuzul asupra presei libere, cu atât mai mult cu cât Realitatea TV nu a fost singura care a transmis evenimentele din data de 10 august 2018, dar este singura sancționată! Vreau să cred că încă trăim în România, nu în țara unde la televizor vom vedea doar ce aprobă partidul!

Senator Cornel Popa
PNL Bihor

Distribuie informația
Alte știri