Coronavirus în Bihor: 2 septembrie. Tot crește numărul persoanelor internate

Astăzi, 02 septembrie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 479 persoane internate (457 erau ieri); 1.517 persoane vindecate.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 855 de persoane carantinate, la fel ca ieri și 396 de persoane izolate la domiciliu (530 erau ieri). De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 13 de sancțiuni contravenționale, din care 4 cu avertisment și 9 cu amenzi în valoare de 8.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 249 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 47 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 24 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 16 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri