Coronavirus în Bihor: 11 iulie, ora 8,30

Astăzi, 11 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 59 persoane internate; 647 persoane vindecate; 91,77% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală (purtarea de mască). În urma controalelor, au fost aplicate 12 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În aceste misiuni au fost implicați 169 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 46 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 29 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 9 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri