Coronavirus în Bihor: 13 iulie. Tot crește numărul persoanelor internate

Astăzi, 13 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 108 persoane internate; 647 persoane vindecate; 91,38% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au verificat 88 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală (purtarea de mască). În urma controalelor au fost aplicate 14 sancțiuni, din care 2 cu amenzi în valoare de 750 de lei și 12 cu avertisment, pentru nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În aceste misiuni au fost implicați 147 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 52 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 23 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 9 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri