Coronavirus în Bihor: 15 august, ora 8,30. Tot crește numărul persoanelor internate

Astăzi, 15.08.2020, ora 8.30, în județul Bihor sunt: 421 persoane internate (398 erau ieri); 878 persoane vindecate.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 688 de persoane carantinate și 245 de persoane izolate la domiciliu. De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 69 sancțiuni contravenționale, din care 5 cu avertisment și 64 cu amenzi în valoare de 13.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 243 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 49 de cadre, din care 19 în patrule mixte pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 24 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri